About Me

about meMy Oily Adventure… and how it all started.

Mijn naam is Gabi Bakker-Kuessner, aromatherapeute in opleiding, echtgenote, mantelzorger, vrouwtje van mijn Duitse Herder Arko, de katten Bonny, Clydee en Struikje en ook nog van 4 knotsen van moerasschildpadden Poepie, Midi, Kruimel en Ukkie.
Ik voel mij erg verbonden met de natuur, de dieren maar zeker ook met mijn medemens.
Het ligt mij nauw aan het hart in harmonie met alle leven te verkeren, de essentiële oliën helpen mij daarbij.

 

 

Essentiële oliën…
Er was eens een tijd… die duurde voor mij tot ongeveer een jaar geleden dat ik wel eens vaag had vernomen dat deze oliën goed werk konden doen ter ondersteuning van je gezondheid en je algehele welzijn. Mooi, dacht ik altijd… hoe dan? Wat ik wel wist was dat essentiële olie over het algemeen heerlijk ruikt.
Hmmmm… wist ik veel dat dat niet altijd het geval hoeft te zijn en ja, dat de wijze waarop iemand een geur beleefd per persoon verschillend kan zijn.

Alles voor (door) de hond…
Mijn Duitse Herder Arko kwam met 8 weken jong als een door parasieten geteisterde en zieke, op alle vlakken ontregelde puppy bij ons. Hij zat vol wormen en vlooien, was een en al stress… Arko werd toen behandelt met de gangbare (lees chemische) middelen tegen die parasieten en gevaccineerd en werd vanaf dat moment steeds zieker.
Al gauw verging hij van de jeuk en zat hij vreselijk onder de puisten en korsten et cetera.
Het ging van kwaad naar erger.

Op zoek naar een behandeling voor mijn hond die wel werkt kwam ik in contact met holistisch dierenarts (en nog veel meer) Erwin van Gijtenbeek, Erwin werkt o.a. ook met de 100% pure en biologische essentiële oliën van Young Living, hij weet de oliën en tal van andere supplementen zeer succesvol in te zetten.
Ook voor Arko!

Mijn interesse en nieuwsgierigheid waren gewekt, en wel in een mate dat ik mij serieus aan het scholen ben in alles omtrent de oliën en aromatherapie zowel voor mensen als ook voor dieren.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot Aromatherapeute bij CIVAS en
Aromatherapie  en Bach bloesemtherapie voor dieren bij Silverlinde.
Raindrop massage, ook  De Essential sniff en -touch voor hond en paard.

 

Wie weet waar mijn avontuur mij nog meer brengt?

Blijft u mij volgen?

 

 

my oily adventure