Wat is Essential Rewards?

ESSENTIAL REWARDS

Sparen voor gratis oliën en andere superfijne Young Living producten. Dat wil jij toch ook?

Het Essential Rewards Program, ook wel ER, is het spaarprogramma van Young Living. Bij elke bestelling krijg je punten, die je uiteindelijk kunt inwisselen voor leuke extra’s. Bovendien bespaar jij als deelnemer aan het  Essential Rewards Program flink op verzendkosten. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Het Essential Rewards Program kent alleen maar voordelen voor mensen die gek zijn op de oliën en overige producten en toch al regelmatig willen bestellen!

Standaard 24% korting op de producten
Wanneer je de Premium Starter Kit bestelt en daarmee inschrijft als member van Young Living en mijn team, dan word je distributeur. Eén van de voordelen die jij als distributeur geniet, is een standaard korting van 24% op de producten van Young Living.

Altijd jouw favoriete oliën in huis dankzij de automatische bestelling
Je bestelling gaat eruit op een vaste dag in de maand, die jij ten allen tijden zelf kunt aanpassen. Uiteraard kun jij ook zelf bepalen welke producten jij wilt ontvangen. Dit kun je aanpassen door in te loggen op jouw account.

Korting op verzendkosten
Je krijgt korting op de verzendkosten. Als deelnemer aan het Essential Rewards Program betaal je € 4,99 verzendkosten.

Spaar voor gratis producten bij elke bestelling
Elk product in het programma heeft, naast de prijs, een PV waarde (Personal Volume). Over deze waarde spaar je een percentage. Dat percentage is afhankelijk van hoe lang je al meedoet in het programma.

Een voorbeeldje:

Als je net begint met het ER programma, spaar je 10%. Als je dan een order plaatst van 100 PV, verdien je daar 10 punten op wat gelijk staat aan ongeveer €8,- a €10,-.
Meedoen aan het programma kun je elk moment stopzetten als het je niet bevalt.
Denk er wel aan eerst je spaarpunten op te maken!

Hoe langer jij meedoet met het spaarprogramma, hoe groter wordt jouw voordeel!

1-3 maanden 10%
4-24 maanden 20%
25+ maanden 25%

Exclusieve geschenken voor trouwe deelnemers
Als je elke maand bestelt (dat mag ook voor iemand anders zijn!) krijg jij na 3, 6 en 9 maanden exclusieve cadeautjes. Na de 12de opeenvolgende maand bestellen krijg je een exclusieve olie thuisgestuurd. Bij 12 maanden is het 5ml Loyalty (een exclusieve olie voor mensen met ER die je dus enkel kunt verdienen maar nergens kunt kopen).

Wil jij meedoen?
Als je meteen goed van start wilt gaan, begin je met de aanschaf van de Premium Starter Kit en zet je ook Essential Rewards aan. Dan spaar je alvast 10 punten. Vervolgens is het belangrijk dat je elke maand voor minimaal 50 PV bestelt. Dat is omgerekend ongeveer € 50,-. Als jij ervoor zorgt dat je voor anderen in je omgeving kunt bestellen, heb jij een hogere PV en profiteren zij van jouw 24% korting!

Als je het groter aan wilt pakken, kun je je Essential Rewards aanmaken voor minimaal 100 PV per maand. Je gaat dan zakelijk bestellen. Je spaart dan ook voor punten, maar je verdient daarnaast commissie als mensen via jouw sponsornummer inschrijven en een Premium Starter Kit aanschaffen.

Wat als je tussendoor iets nodig hebt?
Je Essential Rewards bestelling gaat elke maand op dezelfde dag de deur uit (die jij dus wel zelf kunt aanpassen), maar soms heb je op een ander moment iets nodig. Dan kun je altijd een Quick Order plaatsen.

En als het een maand niet lukt?
Dan zijn er vast mensen in je omgeving of klanten die je kunnen helpen om aan het minimum van 50pv te komen. Als ook dat niet lukt dan mag jij desnoods ook mij aan de mouw trekken… samen komen wij er vast wel uit.

 

 

 

Bestel hier jouw Young Living Starter Kit